Facebook

Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara

Structura anului scolar 2020 - 2021

Date de contact ale unităților de învățământ

Informare privind modalitatea de reluare a cursurilor în unitățile de învățământ din județul Hunedoara începând cu 8 noiembrie 2021

Conform precizărilor Art. 3  din Ordinul pentru modificarea și completarea Ordinului nr. 5338/2015 din 1 octombrie 2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2:

(1) Începând cu data de 08 noiembrie 2021, reluarea cursurilor cu prezența fizică se realizează pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent de minimum 60 % din personal este vaccinat.

(2) Începând cu data de 08 noiembrie 2021, reluarea cursurilor se face în regim online pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar în cadrul cărora un procent mai mic de   60 % din personal este vaccinat.

În urma centralizării raportărilor din cele 125 de unitățile de învățământ preuniversitar și unități conexe, activitatea cu prezență fizică începând cu 8 noiembrie 2021 se va relua într-un număr de 72 de unități în cadrul cărora un procent de minimum 60% din personal este vaccinat. (http://isj.hd.edu.ro/index.php/8-anunturi/423-informare-privind-gradul-de-vaccinare-in-randul-personalului-angajat-din-unitatile-de-invatamant).

Excepție de la aceste prevederi se înregistrează la nivelul unor unități de învățământ din municipiul Deva, datorită lipsei agentului termic. Astfel, modalitatea de desfășurare a cursurilor în unitățile de învățământ din Deva se regăsește în fișierul anexat.

Loading...