Facebook

5 Octombrie - Ziua Mondială a EDUCAȚIEI

Dragi colegi,
Astăzi este o zi în care celebrăm o parte din viața noastră. Celebrăm educația și ne bucurăm cu această ocazie de scopul misiunii pentru care ne-am pregătit și pentru care depunem în fiecare zi efort, determinare și perseverența. Este o zi de bucurie în care simțim, prin semnificația acestei sărbători, că fiecare zi pe care o trăim, fiecare om cu care interacționăm, poate fi un rezultat al activității noastre.
În această zi de mare bucurie, trimit tuturor colegilor cele mai calde gânduri, multă putere de muncă și cât mai multe momente care să ne aducă aminte de scopul misiunii noastre. Stimați colegi, sunteți motorul care pune în mișcare lumea și care poate face viitorul să sune bine. În acest sens, vă doresc multă răbdare, deschidere și contexte care să vă bucure și să vă aducă cele mai frumoase momente de mulțumire. Credeți în forțele dumneavoastră și faceți ceea ce ați demonstrat că puteți face cel mai bine, oferiți-le celor din jur leagăn pentru dezvoltare, context pentru creștere frumoasă și aripi care să răzbată înspre orizonturi.
Vă mulțumesc pentru toată implicarea dumneavostră, pentru eforturile de care ați dat dovadă și prin care faceți în fiecare zi școala un loc mai bun.
La mulți ani!

Inspector școlar general,
prof. Ilie PÂRVAN

Educatia continua

IMG 20200930 WA0001

Funcționare unități de învățământ: an școlar 2021 - 2022

IMG 20200930 WA0001

Învățare ONLINE

invatare online

Comunicate de presa

salvaticopiii

geoparc